• خانه
  • طرح های بازنشستگی
  • درباره ما
  • درخواست مشاوره
  • همکاری با ما
  • عوارض خودرو
  • بلاگ

مبلغ بیمه عمر پس از فوت به چه کسی تعلق می گیرد؟

پوشش‌های فوت در بیمه عمر و سرمایه گذاری

 

پوشش فوت از مهترین پوشش‌های بیمه عمر است که با توجه به آن در زمانی که بیمه گذار فوت کند،  بیمه‌گر موظف است خسارت فوت را به بازماندگانِ مشخص در بیمه‌نامه، پرداخت کند. در زمان عقد قرارداد بیمه ، کارشناس‌های بیمه‌ای درباره دو نوع پوشش فوت توضیح خواهند داد تا بیمه‌گذار با توجه به شرایط خود از این پوشش‌ها استفاده کند. پوشش فوت عادی و پوشش سرمایه فوت در اثر حادثه، دو موضوع مهم بیمه فوت است.

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

پوشش سرمایه فوت به هر علت

در پوشش فوت عادی اگر در طول قرارداد بیمه‌شده‌ به علتی به جز حادثه فوت کند، بیمه‌گر باید مبلغی را به عنوان غرامت ناشی از فوت به صورت عادی به بازماندگانِ مشخص در بیمه‌نامه پرداخت کند

 

 

آیا امکان دریافت حقوق پدر توسط فرزند پس بعد از فوت مادر وجود دارد؟

 

قوانین بیمه تامین اجتماعی بعد از فوت پدر و مادر برای فرزند پسر چیست؟ در شرایط عادی، امکان رسیدن حقوق به پسر خانواده بسیار و بعید و سخت است. اما در صورتی که بعد از فوت مادر، فرزند پسر با بیماری سختی دست و پنجه نرم کند و یا از کار افتاده باشد و این موضوع را شورای پزشکی نیز تایید کرده باشد، فرزند پسر می‌تواند مستمری پدر خانواده را دریافت کند. اگر بیمه شده تامین اجتماعی فوت کند اولین مورد برای دریافت حقوق وی توسط فرزند پسر وجود یک دلیل محکمه پسند است. در چنین شرایطی بیمه بعد از فوت موظف به پرداخت مستمری به پسر است.

 

 

پوشش فوت در اثر حادثه

 

در بیمه‌نامه عمر برای حوادث و سانحه‌های ناگهانی تمهیداتی در نظر گرفته‌ شده‌ است. اگر فرد بیمه‌شده به صورت اتفاقی یا در اثر حادثه‌ای فوت کند، در این شرایط بیمه‌گر باید، مبلغ سرمایه فوت عادی را پرداخت کند. علاوه بر آن پوشش سرمایه فوت ناشی از حادثه را هم به این مبلغ اضافه کند. ذینفعان در بیمه عمر، علاوه بر خسارت فوت به هر علت، خسارت فوت در اثر حادثه را نیز دریافت خواهند کرد.

مبلغ بیمه عمر پس از فوت فرد در واقع سرمایه فوت آن بیمه نامه به همراه اندوخته بیمه نامه می باشد که فرد بیمه شده افرادی را به عنوان ذینفع به شرکت بیمه معرفی می نماید. میزان مبلغ سرمایه فوت ضریبی از حق بیمه پرداختی سالانه بیمه شده است که در بیمه نامه درج شده است.

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

 مبلغ بیمه تامین اجتماعی بعد از فوت  به چه کسی تعلق می گیرد؟

از خدمات بیمه تامین اجتماعی این است که به بازماندگان در صورت داشتن شرایط، مستمری پرداخت می‌کند؛ اما مبلغ بیمه تامین اجتماعی بعد فوت فرد چه می‌شود و به چه کسی می‌رسد؟

 

اگر فرد فوتی مستمری بگیر بیمه تامین اجتماعی باشد، آن مبلغ به وارث فرد از دنیا رفته می‌رسد. این مبلغ به همسر فرد در صورت عدم ازدواج و فرزندان زیر ۱۸ سال تعلق می‌گیرد. در مورد بیمه عمر هم این موضوع تا حدودی صدق می کند و فرد می تواند ذینفعانی را در بیمه‌نامه مشخص کند تا بعد فوت ، سرمایه لازمه به آن‌ها انتقال پیدا کند. البته به این نکته دقت داشته باشید که مستمری فوت در بیمه عمر و تامین اجتماعی متفاوت است

 

آیا بیمه تامین اجتماعی بیمه فوت دارد؟

بیمه تامین اجتماعی هم مانند بیمه عمر شرایط خاصی برای پرداخت دارد. بازماندگان در صورت شرایط زیر شامل دریافت مستمری بیمه تامین اجتماعی  خواهند شد:

 

در صورتی که فرد بیمه شده تامین اجتماعی ، بازنشسته و دارای بیمه باشد، بازماندگان آن فرد، حقوق مستمری را به ارث می‌برند.

فرد بیمه شده، مستمری بگیر از کارافتاده باشد.

بیمه شده در ده سال آخر زندگی خود، حداقل یکسال حق بیمه پرداخت کرده باشد.

بیمه شده در ده سال آخر حیات خود حداقل حق بیمه یکسال کار، مشروط بر اینکه ظرف آخرین سال حیات، حق بیمه ۹۰ روز کار را پرداخت کرده‌باشد.

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

 

دریافت حقوق مستمری توسط بازماندگان

بعد فوت بیمه‌شده‌ بازماندگان و وارثان وی می‌توانند، طبق قانون حقوق و مستمری بیمه‌شده را دریافت کنند. دریافت این مستمری دارای شرایط خاصی است که این شرایط به شرح زیر است:

 

  • فرزندان متوفی در صورتی که سن آن‌ها کمتر از هجده سال باشد و مشغول به تحصیل باشند.
  • فرزندان متوفی در صورتی که بیماری یا نقص عضو داشته باشند و این موضوع به اطلاع کمیسیون پزشکی رسیده‌باشد.
  • پدر و مادر متوفی در صورتی که تحت تکلف بیمه‌شده‌ باشند. سن پدر از شصت سال و سن مادر از پنجاه و پنج سال بیشتر باشد.
  • پدر و مادری که طبق کمیسیون پزشکی ماده ۹۱ ازکارافتاده باشند و مستمری از سازمان تامین اجتماعی و بیمه فوت دریافت نکرده باشند.
  • دختران بازماندگان تا زمانی که همسر و شغلی نداشته باشند، می توانند از مستمری فرد بهره مند شوند.

 

مستمری پدربزرگ خانواده به چه کسانی می‌رسد؟

بیمه بازماندگان تامین اجتماعی در مورد فوت پدربزرگ چگونه انجام می‌شود؟ در صورتی که پدربزرگ خانواده فوت کند و وی دارای بیمه تامین اجتماعی باشد، مستمری فقط و فقط به فرزندان وی آن هم با رعایت قوانین و شروطی تعلق می‌گیرد.

 

لازم به ذکر است که نوه‌های خانواده از لحاظ قانونی نمی‌توانند صاحب مستمری پدربزرگ شوند. به صورت خلاصه باید بگوییم که حقوق بازنشستگی بعد از فوت فقط به فرزندان یا همسر تعلق می‌گیرد.

 

فوت بیمه شده قبل از بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی چگونه است؟

آیا بیمه عمر بعد از فوت و قبل از بازنشستگی بصورت کامل پرداخت می‌شود؟ در صورت فوت بیمه شده تامین اجتماعی قبل از بازنشستگی امکان پرداخت حق و حقوق وی به بازماندگان با توجه به یک سری قوانین و شرایط وجود دارد:

 

اگر فردی دارای سابقه بیمه بیشتر از ۱ سال باشد بر اساس هر سال حقوق مستمری پرداخت می‌شود. جدا از پرداخت هزینه فوت بیمه تکمیلی تامین اجتماعی، بیمه بعد از فوت در شرایطی که متوفی از تاریخ فوت تا یکسال قبل ، سه ماه سابقه داشته باشد و از تاریخ فوت تا ۱۰ سال قبل، ۱ سال سابقه بیمه داشته باشد، حقوق بصورت کامل به بازماندگان پرداخت می‌گردد.

 

مزیت استفاده از بیمه عمر

بیمه عمر برای افرادی که سرپرستی خانواده را برعهده دارند، بسیار اهمیت دارد. چون این افراد حمایت مالی خانواده را قبول کرده‌اند، به طور حتم خانواده خود را به عنوان ذینفعان انتخاب می‌کنند. در صورت فوت به هر علت یا فوت بر اثر حادثه،  مشکل مالی برای ذی نفعان وجود نخواهد داشت. در حقیقت، اساس و اصل بیمه عمر به گونه‌ای است که باید پوشش‌های آن به کمک  خانواده داغدار بشتابد تا سنگینی هزینه‌های خانواده را کمتر کند و به پرداخت غرامت بپردازد.

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

مبلغ قابل پرداخت در بیمه فوت

کارشناسان بیمه‌ای در زمان عقد قرارداد بیمه به طور کامل درباره میزان سرمایه پس از اتمام قرارداد توضیح خواهند داد. قرارداد بیمه عمر بین ۵ تا ۳۰ سال منعقد می‌شود که با توجه به شرایط بیمه‌گذار انتخاب خواهد شد.

 

میزان مبلغ  قابل پرداخت به ذینفعان بیمه عمر در صورت فوت، مجموع سرمایه فوت به علاوه اندوخته بیمه‌نامه است، این مبلغ در صورت فوت بیمه شده و به ترتیب اولویت و درصد مشخص به افراد ذینفع پرداخت می‌شود.

 

 غرامت فوت در بیمه عمر چیست ؟

بیمه‌های عمر و سرمایه‌گذاری پوشش‌های جانبی مختلفی را ارائه می‌کنند. یکی از این تعهدات، پوشش غرامت فوت بر اثر حادثه یا فوت طبیعی‌ست. به‌ این ترتیب، اگر بیمه‌شده در مدت اعتبار بیمه‌نامه عمر از دنیا برود، مبلغی تحت عنوان سرمایه‌ی فوت یا غرامت فوت به ذی‌نفعان پرداخت می‌شود. این مبلغ براساس ضریبی از اندوخته ی بیمه نامه مشخص می‌شود. به عبارت ساده‌تر، مبلغ غرامت فوت براساس دو عامل زیر محاسبه می‌شود:

 

 

  •  سال قرارداد: مبلغ بیمه عمر بعد از فوت به این‌که بیمه‌گذار در چه سالی از قرارداد خود باشد، بستگی دارد. همان‌طور که می‌دانید بیمه‌نامه عمر یک قرارداد بلندمدت است که معمولا برای بازه‌ی زمانی بین پنج تا سی سال صادر می‌شوند. به همین دلیل اگر بیمه‌گذار در سال سوم قرارداد خود باشد، سرمایه فوت او با وقتی که در سال بیستم قرارداد باشد متفاوت است.

 

  • میزان حق بیمه پرداختی: مبلغ حق‌بیمه در بیمه‌های عمر و سرمایه‌گذاری به دلخواه و انتخاب بیمه‌گذار است. بسته به این‌که بیمه‌گذار چه مبلغی را بابت حق‌بیمه و تشکیل سرمایه‌ی عمر بپردازد، غرامت فوت نیز تغییر خواهد کرد. براین اساس، طبیعی‌ست که هر چقدر میزان حق‌بیمه‌ی پرداختی بیشتر باشد، غرامت عمر بعد از فوت نیز بیشتر خواهد بود. این مبلغ هرچقدر که باشد به صورت ضریبی از سرمایه‌ی عمر در بیمه‌نامه مشخص می‌شود.

 

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

در صورت درگذشت بیمه‌گذار در مدت اعتبار بیمه‌نامه، غرامت فوت به ذی‌نفع یا ذی‌نفعان او تعلق می‌گیرد. انتخاب ذی‌نفع در زمان صدور بیمه‌نامه و توسط خود بیمه‌گذار صورت می‌گیرد و نام و مشخصات‌شان در بیمه‌نامه درج می‌شود.

 

 

مالیات بر ارث بیمه عمر

مالیات بر ارث مالیاتی است که پس از فوت متوفی به ماترک وی تعلق می‌گیرد. پرداخت مالیات بر ارث بر عهده وراث است. مادامی که مالیات بر ارث پرداخت نشود، امکان فروش اموال و دارایی‌های متوفی برای ورثه وجود ندارد. بیمه عمر مطابق ماده 24 قانون مالیات‌های مستقیم به طور کلی از مالیات بر ارث معاف است. بر اساس این ماده، خسارات فوت و دیه نیز در شمول معافیت مالیات بر ارث قرار می‌گیرد.

 

 

مبلغ بیمه عمر پس از فوت چقدر است؟

میزان سرمایه فوت در همه بیمه نامه های عمر ضریبی از حق بیمه سالانه ای است که فرد بیمه گذار پرداخت می نماید. از این رو نمی توان مبلغ مشخصی را به عنوان سرمایه فوت محاسبه کرد. سرمایه فوت به هر علت و سرمایه فوت به علت حادثه با توجه به نوع فوت بیمه شده به ذینفعان پرداخت می شود. میزان سرمایه فوت حادثی ۱ تا 4 برابر میزان سرمایه فوت به هر علت می باشد.

 

البته اگر فوت به علت حادثه باشد، مجموع سرمایه فوت به هر علت و سرمایه فوت به علت حادثه به ذینفعان پرداخت می شود.

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

 

چه کسانی را می توان به عنوان ذی نفع انتخاب کرد؟

ذی‌نفع باید یکی از اقوام درجه یک نسبی یا سببی باشد. بنابراین بیمه‌گذار نمی‌تواند دوستان یا همکارانش را که با آنها رابطه‌ی خویشاوندی درجه یک ندارد، تحت عنوان ذی‌نفع به شرکت بیمه معرفی کند. حتی اقوام درجه دو هم نمی‌توانند در بیمه‌های عمر ذی‌نفع باشند. البته بسیاری از شرکت‌های بیمه این امکان را فراهم کرده‌اند که بیمه‌گذار بتواند موسسات خیریه‌ی حقوقی و ثبت‌شده را به‌عنوان ذی‌نفع معرفی کند.

 

 

 

اگر ذی نفع مشخص نباشد سرمایه فوت به چه کسی تعلق می گیرد؟

اگر بیمه‌گذار در زمان حیاتش فرد یا افرادی را به عنوان ذی‌نفع به شرکت بیمه معرفی نکرده باشد، در صورت فوت او مبلغ غرامت به صورت مساوی بین وراث قانونی او تقسیم خواهد شد. ماده ۲۴ قانون بیمه وظیفه‌ی بیمه‌گر در چنین شرایطی را مشخص کرده است: وجه بیمه عمر که باید بعد از فوت پرداخت شود، به ورثه قانونی متوفی پرداخت می‌شود مگر این‌که در موقع عقد بیمه یا بعد از آن در سند بیمه قید دیگری شده باشد که در این‌صورت وجه بیمه متعلق به کسی خواهد بود که در سند بیمه اسم برده شده است .

البته این قانون از قانون سهم‌الارث و نسبت دو به یک سهم پسر به دختر پیروی نمی‌کند و در صورت مشخص نبودن ذی‌نفع، غرامت فوت به صورت مساوی بین وراث تقسیم خواهد شد. نکته‌ی جالب توجه آن است که اگر بیمه‌گذار از دنیا برود و نه ذی‌نفعش را مشخص کرده باشد و نه ورثه‌ای داشته باشد، شرکت بیمه الزام قانونی و مسئولیتی بابت پرداخت سرمایه‌ی فوت نخواهد داشت و دیگر لازم نیست مبلغی را به کسی پرداخت کند.

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

آیا امکان تغییر ذی نفع وجود دارد؟

چه در زمان صدور بیمه عمر و چه در مدت زمان اعتبار بیمه‌نامه، بیمه‌گذار می‌تواند ذی‌نفع بیمه عمر را مشخص کند و یا آن را تغییر دهد. بنابراین تعداد و میزان سهم ذی‌نفع یا ذی‌نفعان توسط بیمه‌گذار مشخص می‌شود و هرموقع که بخواهد می‌تواند این لیست و جزئیات آن را تغییر دهد.

 

 

 چرا برای بیمه نامه باید ذینفع تعریف کرد؟

یکی از مزایای بیمه نامه عمر امکان تعریف ذینفع می باشد. چراکه داشتن ذینفع برای بیمه نامه ، در صورت فوت بیمه شده نیاز به انحصار وراثت نداشته و اندوخته بیمه نامه و سرمایه فوت بدون مالیات بر ارث به شخص مشخص شده در بیمه نامه پرداخت می شود. از آنجایی که پروسه انجام انحصار وراثت طولانی می باشد و امکان تعریف درصد سهم وجود ندارد توصیه ما بر تعریف فرد ذینفع برای بیمه نامه می باشد.

 

 

چگونگی تعریف ذینفع در بیمه نامه های عمر

در برخی از شرکت ها داشتن رابطه خانوادگی برای تعریف ذینفع بسیار مهم می باشد و فقط اقوام درجه یک می توانند به عنوان ذینفع در بیمه نامه درج شوند. اما در برخی از شرکت ها امکان تعریف سایر افراد حتی بدون داشتن رابطه خانوادگی امکان پذیر می باشد.

حتی امکان این که موسسه های خیریه به عنوان ذینفع در بیمه نامه درج شوند هم وجود دارد.

 

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

 

چند نفر را می توان به عنوان ذینفع در بیمه نامه تعریف کرد؟

بیمه گذار می تواند چند نفر را همزمان با درصد های مختلف و یا یکسان به عنوان ذینفع بیمه نامه تعریف نماید. معمولا ۵ تا ۶ نفر به عنوان ذینفع بیمه نامه معرفی نماید. البته مشخصات کامل هر نفر باید در بیمه نامه درج شود.

البته بیمه‌گذار نمی‌تواند فرد حقیقی که با او نسبت درجه یک نسبی یا سببی ندارد (یک دوست) را به‌عنوان ذی‌نفع معرفی کند.

 

 

آیا گواهی انحصار وراثت برای پرداخت بیمه عمر لازم است؟

اگر ذینفع بیمه نامه در زمان خرید بیمه نامه مشخص شده باشد، نیازی به گواهی انحصار وراثت برای پرداخت خسارت وجود ندارد ، اما اگر ذینفع بیمه نامه وراث قانونی باشند برای پرداخت خسارت نیاز به گواهی انحصار وراثت می باشد.

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

 

آیا فرزندانی که به سن قانونی نرسیده اند را می توان به عنوان ذینفع بیمه عمر انتخاب کرد؟

بله بیمه شده می تواند حتی نوزاد تازه متولد را به عنوان ذینفع بیمه نامه تعریف کند. البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که اگر در زمان فوت بیمه شده ، ذینفع به سن قانونی ۱۸ سال تمام نرسیده باشد، غرامت فوت سرمایه به قیم قانونی وی پرداخت می شود.

بهتر است که پدر و مادر به عنوان ذینفعان به جای فرزندان زیر ۱۸ سال در بیمه نامه تعریف شود.

 

 

مبلغ بیمه عمر بازنشتگان نیروهای مسلح بعد از فوت

در بیمه نامه نیروهای مسلح، میزان سرمایه با توجه به نوع فوت فرد بیمه شده محاسبه می شود:

 

اگر بیمه شده به شهادت برسد، معادل ۶ برابر حق بیمه‌ای که به عنوان سهم دولت و سهم فرد در مدت خدمت یعنی ۳۰ سال در همان‌ درجه ای که شهید شده‌اند، باید به صندوق بیمه داده می‌شد به وراث آنان پرداخت می‌شود.

اگر که بیمه شده به دلایل قیود خدمتی فوت کند، معادل ۵ برابر حق بیمه‌ای که به عنوان سهم دولت و سهم فرد در مدت ۳۰ سال‌ خدمت با همان درجه ای که فوت شده‌اند، باید به صندوق بیمه داده می‌شد، به وراث قانونی ذی نفع آنان پرداخت می‌شود.

اگر هم که بیمه شده به هر دلیل فوت کند، معادل ۴ برابر پولی که به عنوان سهم دولت و سهم فرد در مدت ۳۰ سال خدمت با همان‌درجه‌ای که فوت شده‌اند، باید به صندوق بیمه داده می‌شد، به وراث قانونی یا ذی نفع آنان پرداخت می‌شود.

 

 

شرایط پرداخت بیمه عمر به بازماندگان چیست؟

ذکر اسم فرد به عنوان ذی‌نفع در شرایطی که بیمه‌گذار نام کسی را برای دریافت غرامت فوت اعلام کرده باشد برای دریافت بیمه عمر پس از فوت کافی است. درصورتی که فرد، یکی از وراث قانونی فرد فوت شده باشد در مواردی که ذی‌نفع اعلام نشده است به صورت قانونی (مطابق تقسیم اموال و دارایی در قانون ارث) از غرامت بیمه عمر سهم می‌برد.

بهتر است نوع بیمه عمری که حق‌بیمه‌ای مناسب درآمد شما دارد و خدماتی متناسب با نیازهای شما ارائه می‌دهد را برای خرید انتخاب کنید.

 

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

 

مدارک لازم برای پرداخت خسارت فوت بیمه عمر

برای دریافت خسارت بیمه عمر افرادی که به‌عنوان ذی‌نفع در بیمه‌نامه معرفی شده‌اند یا وراث قانونی بیمه‌شده متوفقی باید مدارک زیر را تهیه کنند:

 

  • فرم درخواست خسارت فوت که توسط ذی‌نفع تکمیل شده

 

  • اصل بیمه‌نامه و برگه‌های الحاقیه و ضمیمه آن

 

  • گواهی فوت تأیید شده از ادارات ثبت‌احوال و یا کنسولگری‌های سفارت ایران در خارج از کشور (اصل یا کپی برابر اصل)

 

  • گواهی سازمان ثبت‌احول (اصل یا کپی برابر اصل)

 

  • اصل یا کپی برابر اصل گواهی انحصار وراثت ( در مواردی که منافع بیمه به وراث قانونی تعلق می‌گیرد)

 

  • کلیه مدارک بیمارستانی (اصل یا کپی برابر اصل)

 

  • در صورتیکه فوت حادثی باشد کپی برابر اصل یا اصل برگ گزارش تصادف جرحی/فوتی

 

  • نظریه پزشک معالج و یا پزشک قانونی (اصل یا کپی برابر اصل)

 

  • کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی بیمه‌شده و ذینفعان

 

 

استعلام و خرید آنلاین بیمه عمر از عمرینو

برای خرید و استعلام بیمه عمر از عمرینو می توانید درخواست مشاوره ثبت نمایید  مشاوره قبل از خرید بیمه عمر به کمک کارشناسان مجرب انجام می شود. مقایسه جدول بیمه عمر و مقایسه سرمایه گذاری بیمه عمر شرکت های مختلف بیمه با توجه به سن فرد بیمه شده برای شما انجام شده و بهترین بیمه عمر به شماره پیشنهاد داده خواهد شد

 

 

جهت بهترین مشاوره رایگان کلیک نمایید 

ویا تماس با شماره های 71057614-021

 

 

چگونه بهترین بیمه عمر را بشناسیم و انجام دهیم؟

بهترین بیمه عمر، بیمه‌ای است که هم از زندگی امروز شما حمایت کند و هم به فکر تامین آینده‌تان باشد.

بیشتر بخوانید

بیمه عمر برای خودم بهتر است یا فرزندم ؟

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که شاید ذهن بسیاری از افراد مردد در تهیه بیمه عمر را به‌ خود مشغول کرده، این پرسش است که بهتر است اشخاص ،بیمه‌نامه های سرمایه گذاری و بازنشستگی را برای خود یا همسرشان تهیه کنند یا آن را برای کودکانشان خریداری نمایند؟

بیشتر بخوانید

سود قطعی بیمه خاورمیانه سال 1401

سود قطعی بیمه‌گذاران بیمه زندگی خاورمیانه در سال 1401 اعلام شد.

بیشتر بخوانید

آیین نامه و قوانین بیمه مرکزی ایران در مورد بیمه های عمر و زندگی

یکی از سوالات مهم و اساسی که مشتریان بیمه های عمرو بازنشستگی در باره ضمانت اجرایی این بیمه نامه می پرسند این است که «اگر شرکت بیمه تا ۲۰ سال آینده ورشکسته شود یا به هرصورت وجود نداشته باشد تکلیف بیمه نامه من چه خواهد شد؟!»

بیشتر بخوانید

تمامی مطالب

وبسایت خرید آنلاین بیمه


هر وقت و هر جا که باشی می‌تونی به صورت آنلاین بیمه بخری. فقط کافیه به چند تا سوال ساده، جواب بدی یا درخواست مشاوره بگذاری تا کارشناسان ما در کمترین زمان ممکن بهترین بیمه را که  مورد تایید بیمه مرکزی باشد به همراه مقایسه سریع کمک کنند تا  بیمه‌ای که دوست داری رو انتخاب کنی و خریدکنی و دم در خونه یا محل کار خودت تحویل بگیری.

تماس با ما


021-71057614

info@omrino.com

فعال در تمام نقاط کشور

مجوز ها


logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

کلیه حقوق این سایت متعلق به عمرینو  می‌باشد

قدرت گرفته از کاربلد